OBS! Senaste NYTT om shoppingresa till TYSKLAND 12/2 2021

Kära resenärer,

Till alla våra kunder som är inbokade på vår Shoppingresa till Tyskland den 12/2 2021.

Än engång har vi fått en kalldusch. Danmark har igen ändrat reglerna för resor från Sverige till och genom Danmark. Nu får man inte köra genom utan 10 dagars karantän och en max. 24-timmar gammal negativ Corona test.

Det samma gäller för inresa via TT Line till Tyskland.

Som ni förstår, så är dessa beslut igen utanför vår kontroll. Det som styr verksamheten är dom beslut som fattas av respektive regeringar i Sverige, Danmark och Tyskland. Vi på Ramnäs Busstrafik & Resetjänst följer både Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndighetens rekommendationer noggrant och uppdaterar oss löpande om utvecklingen. Gäller även dom direktiv som kommer från motsvarande myndigheter i dom olika länderna.

Vår önskan är att ni som gäster ska känna er trygga med oss och att vi alla hjälps åt att hålla virus på distans. Så när vi äntligen kan göra vår nästa shoppingresa till Tyskland igen, ber vi att få återkomma. Just nu vågar vi inte chansa igen på ett nytt datum, utan att vara 110% säker på att myndigheterna inte ändrar förutsättningarna igen och igen. Men hur kan man det?

Vi hoppas ni har förståelse för denna extraordinära situation än engång. Vi vet inte i nuläget vad som kan utlovas, men hoppas så klart på att bussåkandet snart ska komma igång. Men den värld vi just nu lever i, är det svårt att planera och försöka hitta lösningar, då vi som resebolag är beroende av vår omvärld.

Ta vara på er!

Med vänlig hälsning,

Anne-Marie & Bernt-Inge
Ramnäs Busstrafik & Resetjänst AB

2021-02-08